Eventkalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

We weten het : om deel te nemen als wandelaar hoef je niet noodzakelijk lid te zijn van een wandelvereniging. Hoewel de ene voet voor de andere zetten gelijk blijft als je deel uitmaakt van een wandelclub of niet, biedt het lidmaatschap als wandelaar aangesloten bij "Wandelsport Vlaanderen vzw" zeker veel voordelen.

Hieronder vindt je een overzicht van wat je extra krijgt als lid van een club aangesloten bij de federatie "Wandelsport Vlaanderen vzw"

1. Je krijgt een gepersonaliseerde lidkaart van Wandelsport Vlaanderen vzw waardoor je op bijna elke wandeltocht waar je aan deelneemt, minimum een korting van €0.40 krijgt op de officiële inschrijvingsprijs.

2. Bovendien ben je door deze lidkaart ook steeds verzekerd tijdens de uitoefening van alle wandelactiviteiten.

3. Per adres ontvang je een gratis abonnement op het federatietijdschrift ''Walking Magazine". Een jaarabonnement kost anders 15 euro.

4. Je krijgt een serieuze korting bij aankoop van de wandelgids "Walking in Belgium". Je betaalt 6 Euro per Gids (anders kost de "Walking in Belgium" 15 Euro of 20 Euro thuisgestuurd).

5. Wie regelmatig wandelt en graag, kan via Wandelsport Vlaanderen vzw in het bezit komen van een 'wandelboekje', een soort dagboek voor de wandelaar. Daarin kan worden bijgehouden waar en hoeveel kilometers er werden gewandeld. Op het einde van de wandeltocht krijg je een stempel in je wandelboekje en veelal voorziet de organisatie tegen aankoop, een mooie sticker behorende bij de gelopen tocht. De wandelaar kan er zijn belevenissen in noteren.

6.Naast het papieren wandelboekje, bestaat er ook een elektronische versie. Ook hier kunnen de wandelervaringen in genoteerd worden: routebeschrijving, afstand en duur, weersomstandigheden. Het elektronisch wandelboekje berekent een totaal van je afstanden en een totaal per jaar. Een aantal statistieken worden automatisch aangemaakt. Hiervoor kan u inloggen via www.wandelboekje.be

7. In de webwinkel van Wandelsport Vlaanderen vzw kan je tegen gunstig tarief leuke wandelgadgets aankopen. Je geniet bovendien steeds van extra voordelen, of extra kortingen op de producten of diensten die de federatie, of haar partners, aanbieden.

8. En vergeet niet alle extra-voordelen die je daarenboven nog bekomt via onze wandelclub zelf, zoals o.a:

  • Busreizen aan voordelige prijzen
  • Een eigen clubtijdschrift met specifiek clubnieuws
  • Jaarlijkse clubactiviteiten zoals en clubfeest, clubproducten voor de wandelaars enz.
  • Het gezellige socio-culturele kader van “wij clubleden samen” bij deelname aan wandelingen.
  • De ruggesteun van clubleden als je hen nodig hebt (bvb bij het carpoolen enz.)

9. Maar het belangrijkste is natuurlijk de goede stimulans die je krijgt als lid van een wandelclub aangesloten bij de federatie "Wandelsport Vlaanderen" om dagelijks en wekelijks op pad te gaan, en zo, permanent je eigen gezondheid optimaal te houden en je conditie te verzorgen

10. Wandelaars zijn blije, gezonde en fitte mensen. Ze blijven langer actief, leven langer en houden langer een prima conditie.Dit vertaalt zich in een hogere levenskwaliteit en zich beter voelen dag na dag.


Zou je jezelf deze voordelen nog langer willen onthouden ?

Voor aansluiting bij Ochtendgloren : vragen naar Freddy Vandevenne Tel: 0475/636.839

Bron : Website Wandelsport Vlaanderen vzw

 

 

De plekpot promo