Eventkalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Op zondag 10 mei deden we onze eerste busuitstap. Het was even wennen: een nieuwebusuitbater en een nieuwe vertrekplaats. Maar de mensen waren goed op de hoogte gebracht en alles verliep op wieltjes. Ruim 40 wandelaars stonden klaar om te vertrekken. Als eerste bestemming kozen we voor de Windheren van Lennik.

Deze club had ons twee jaar terug met een ruim aantal bezocht en was een tegenbezoek maar normaal.Zoals steeds werd op de eerste bestemming de kleinste afstand belopen.Niettegenstaande de korte trip kon je reeds duidelijk merken dat je in het Pajottenlandvertoefde: een zeer mooi golvend parcours. Misschien voor velen een zegen dat we hiermaar een zestal km moesten wandelen. Kwestie van fysiek nietwaar!!!

 

Vandaar reden we verder naarHeestert.Een klein Westvlaams dorpje , gelegen tussenKortrijk en Avelgem. De clubvoorzitter van de Waterhoenstappers ontving ons met openarmen en beloofde ons direct een tegenbezoek. De vrouwen werden zelfs bedacht op eenbloempje want het was toch moederdag!Hier kregen we een vlakker parcours voorgeschoteld: rustig, afwisselende wegen lopend doorgrote velden en weilanden: "den echte boerenbuiten"!

Velen genoten van een lekkere bleke of donkere Ename! Rond de klok van half vijf vertrokken we richting huiswaarts om bij onze sponserin zijn nieuwe uitbating nog iets lekkers te drinken: een mooie geste van de clubkas!Volgende busreis is voorzien voor 28 juni en dan hebben we het naar Lede en naar de kust.Meer bepaald bij de stormvogels van Oostende! Tijdig inschrijven dus!!!

 

 

De plekpot promo